ONZE KLANTEN EN PROJECTEN

Graag vertellen wij over onze klanten en zij over onze samenwerking. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze laatste projecten. Dit geeft u een beeld van de mogelijkheden. Mocht u speciale wensen hebben, neem gerust contact met ons op. Het moet uiteindelijke een website worden waar u zelf helemaal achter staat. Het is uiteindelijk toch meer dan alleen uw visitekaartje.

Focco van Eek Photography & design heeft voor mij een super mooie en professionele basis Wordpress website gebouwd die ik vervolgens zelf heel makkelijk in kon vullen.

Focco heeft mij al meerdere keren geholpen met mijn website. Bij mijn eerste website heeft Focco een website inclusief webwinkel ontwikkeld. Na veranderingen in mijn bedrijf wilde ik mijn website graag vernieuwen en om laten zetten van een Joomla naar een Wordpress website. Dit is allemaal geen probleem voor Focco. Het is fijn als een ervaren websitedesigner je hierbij wil helpen, naar je wensen luistert en met je meedenkt.

Mijn website www.more-than-living.nl is heel goed te vinden door de SEO optimalisatie die Focco verzorgt. Over de beveiliging en een back-up maken van mijn website hoef ik gelukkig zelf ook niet na te denken, dit wordt allemaal geregeld.

Cyndy Rijckenberg

More Than Living

Mijn ervaring met de werkwijze van Focco van Eek is dat hij betrouwbaar is, ook in de prijs. De prijs die hij opgeeft daar krijg je je website voor. Geen onverwachte kosten achteraf. Hij zet zich volledig in voor de website. Helaas kan ik zijn werk vergelijken met een andere websitemaker en moet zeggen dat het werk van Focco van Eek kwalitatief veel beter is, een veel mooiere website is het geworden. Ook foto's die je zelf aanlevert maakt hij scherper of weet hij beter uit te laten komen.

De samenwerking tijdens het bespreken en aanleveren van de gegevens voor de website verliep soepel en hij was goed bereikbaar. Ook is de website supersnel gemaakt. De heer van Eek laat in zijn werkwijze een combinatie zien van een zeer hoge kwaliteit en snelheid!

Een combinatie in de werkwijze die in deze tijd niet vaak meer voorkomt. Hij is perfectionistisch en een harde werker. Werkelijk een vakman! Ik ben heel dankbaar dat hij de website voor de praktijk gemaakt heeft.

Psychologiepraktijk Flevoland

Hieronder vind u enkele voorbeelden uit onze portfolio, klik op de afbeelding voor details per website.
Wat waren we blij dat Focco is tijdens de snelle start van Glamping4all wilde helpen aan een mooie professionele website.

Mede dankzij zijn kennis en doorzettingsvermogen om toch er voor te zorgen, dat de website samen met het reserveringssysteem wilde werken, zijn wij succesvol van start gegaan.

Wat ook super fijn was,  dat hij al supergave foto’s van de safaritenten had gemaakt en die gebruiken we voor de uitstraling van ons bedrijf. Die beelden zijn zo belangrijk voor de beleving van een Glamping vakantie.

Dit jaar hebben we de nodige wensen voor de website in goed overleg vervuld. De uitstraling van de website, het makkelijk kunnen vinden van je vakantie heeft er mede voor gezorgd dat Glamping4all een Zoover Award heeft gewonnen. Voor het seizoen 2017 gaan we samen met Focco kijken wat nu gerealiseerd kan worden van ons wensen lijstje. Op de samenwerking!

Glamping4all.com

Ik ben heel blij met mijn vernieuwde site! Focco heeft mijn wensen goed weten te vertalen in een nieuwe opzet en sfeer van de site die bij mij past. Een prettige communicatie, benaderbaar en kennis van zaken zijn ingrediënten die in zijn werkwijze naar voren komen!

Villa Meliefste

Ik laat mijn teksten graag redigeren door Janneke van Bemmel en ik verzorg haar website en hosting.

“Je hebt webbouwers en webbouwers. Er zijn van die techneuten die alles van computers lijken te weten en die je wel even gaan vertellen hoe het allemaal in elkaar steekt. Maar er zijn ook webbouwers die luisteren naar hun klant, die openstaan voor de ideeën van hun klant, maar toch achter de schermen alles perfect regelen. Van de indeling van de pagina’s tot de beveiliging. Van het gebruikersgemak tot de uitleg hoe ik er zelf iets uit kan halen of aan toe kan voegen.

In die laatste categorie valt Focco. Hij heeft veel applicaties om websites heel bruikbaar te maken, hij is op de hoogte van waar de zoekmachines op zoeken en hij weet veel van de regels over het gebruiken van websites.

Bovendien is het heel prettig om met Focco samen te werken. Hij heeft aan een half woord genoeg en hij is razendsnel. Op zijn eigen website was hij veel te bescheiden. Dat is onder andere de reden dat ik zijn teksten heb aangepast.

Focco is een vakman als fotograaf en als webdesigner. Het schrijven en redigeren van teksten laat hij aan mij over. Dat is maar goed ook. Zo kan iedereen doen waar hij of zij het best in is.”

Janneke van Bemmel

Tekstenredigeren

Gedreven, creatief en met veel passie heeft Focco voor ons de website ontwikkeld. Hij heeft op perfecte wijze de sfeer van onze producten weten te vertalen naar een digitale beleving.
Het maken van een Australische website is net even iets anders dan een Nederlandse. Gelukkig bleek voor Focco geen uitdaging te groot!!

Thanks made for all the hours of hard working and hope to see you down under!! GlamXperience Australia"

Sandra Juffermans

GlamXperience Australia

Wie even de moeite neemt voor het lezen van een aantal reviews ontdekt al snel de overeenkomsten tussen de verschillende ervaringen die op deze pagina worden gedeeld. Kort samengevat komt het erop neer dat men niet alleen zeer tevreden is over de kwaliteit van het geleverde werk door Focco van Eek Photography & Design, maar daarnaast is men minstens zo enthousiast over de prettige samenwerking. De wijze waarop dat door anderen in hun review is verwoord kan ik ronduit bevestigen gezien ik dit tijdens de ontwikkeling van mijn vernieuwde website in alle facetten heb mogen ervaren.

Wat ik er nog aan wil toevoegen is dat de door Focco verrichtte inspanningen niet geheel tot zijn recht kwamen in de prijs die we aanvankelijk hadden afgesproken. En dat nog wél in mijn voordeel! Oorzaak hiervan was dat Focco (een man van afspraken) het niet gepast vond het extra werk, of zélfs maar een fractie daarvan aan mij als opdrachtgever door te berekenen wat doorgaans binnen deze branche toch vrij gebruikelijk is. Waar kom je dat in deze tijd nog tegen? Gezien deze super klantvriendelijke instelling en het fantastische eindresultaat kon ik niet anders dan de prijs-kwaliteitsverhouding  dichter bij elkaar te brengen door Focco een mooie bonus toe te kennen. Ik ben van mening dat je pas echt van een professionele website kunt en mag profiteren als je weet dat jouw vormgever en ontwikkelaar ook daadwerkelijk naar werken en vakmanschap is beloond!

Nogmaals super bedankt Focco!

John Mol

Proeftoetsonline.nl

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Werkgebied

Mijn werkgebied is voornamelijk binnen een straal van 100 kilometer, zoals Lelystad, de gehele Noordoostpolder, zoals Emmeloord, Marknesse, Luttelgeest, Ens, Tollebeek, Creil, Bant, Urk, Nagele, Lemmer, Zwolle, Sneek, Lelystad, Switerbant, Almere, Heerenveen, Meppel, Dronten, Kampen, Steenwijk en natuurlijk in overleg altijd verder, wij hebben namelijk ook al internationale opdachten uitgevoerd

 

Voorwaarden

Alle afbeeldingen/foto's, die op deze site worden getoond zijn eigendom van Focco van Eek Photography & Design, deze mogen niet zonder toestemming door andere worden gebruikt of gepubliceerd. Sommige foto's bevatten een digitaal watermerk van Digimarc, die niet met het oog is waar te nemen, maar wel kan worden getraceerd.

All rights reserved, Copyright 2019 © by Focco van Eek

www.foccovaneek.nl

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.