Volledig responsive design en mobile geschikt

Webdesign is voortdurend in ontwikkeling en daarom bouw ik de website zo dat deze gemakkelijk aan de normen van morgen zijn aan te passen. Moderne websites hebben een responsive design. Dit wordt ook wel adaptive design genoemd. Dit betekent dat de inhoud van de website en de layout voor zowel desktop computers, laptops en voor tablets en smartphones geoptimaliseerd zijn, zonder dat daar meerdere of andere websites voor nodig zijn. U wilt namelijk dat uw website er altijd goed uitziet, ongeacht welk devices uw bezoeker gebruikt. Deze moeten namelijk overal beschikbaar zijn.

U heeft dus één website voor alle apparaten, zowel mobiel als op kantoor of thuis.

Voordelen van responsive design

  • eenvoudig van beheer
  • kostenefficiënt
  • voorbereid op de toekomst
  • sneller voor mobiele apparaten
  • toegankelijk voor iedere devices
  • inhoud altijd goed zichtbaar

Een responsieve ontwerp past zich automatisch aan een bepaalde kijkomgeving aan zoals desktop, tablet of mobiel, zonder dat deze gebruik hoeft te maken van meerdere platformen. Het is en blijft uiteindelijk één website.

Onze websites beschikken over zo’n volledige responsieve lay-out en het ontwerp wordt door middel van ingekochte basistemplates vanaf de grond opgebouwd, zodat deze uiteindelijk perfect op de kleinste mobiele apparaten tot op de grootste desktop schermen worden gepresenteerd volgens uw wensen. Zo kunnen de kosten voor de ontwikkeling en beheer van de website worden bespaard.

U kunt zelf uw site via deze link op mobiele vriendelijkheid testen. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Werkgebied

Mijn werkgebied is voornamelijk binnen een straal van 100 kilometer, zoals Lelystad, de gehele Noordoostpolder, zoals Emmeloord, Marknesse, Luttelgeest, Ens, Tollebeek, Creil, Bant, Urk, Nagele, Lemmer, Zwolle, Sneek, Lelystad, Switerbant, Almere, Heerenveen, Meppel, Dronten, Kampen, Steenwijk en natuurlijk in overleg altijd verder, wij hebben namelijk ook al internationale opdachten uitgevoerd

 

Voorwaarden

Alle afbeeldingen/foto's, die op deze site worden getoond zijn eigendom van Focco van Eek Photography & Design, deze mogen niet zonder toestemming door andere worden gebruikt of gepubliceerd. Sommige foto's bevatten een digitaal watermerk van Digimarc, die niet met het oog is waar te nemen, maar wel kan worden getraceerd.

All rights reserved, Copyright 2019 © by Focco van Eek

www.foccovaneek.nl

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.