Website Bos Psychologie Praktijk Flevoland

 

Bos Psychologie Praktijk Flevoland

Een site voor Praktijk voor psychologische hulp en behandeling in de basis geestelijke gezondheidszorg.

Speciale componenten:

  • Responsive design
  • Contact en aanmeldingen

 

Mijn ervaring met de werkwijze van Focco van Eek is dat hij betrouwbaar is, ook in de prijs. De prijs die hij opgeeft daar krijg je je website voor. Geen onverwachte kosten achteraf. Hij zet zich volledig in voor de website. Helaas kan ik zijn werk vergelijken met een andere websitemaker en moet zeggen dat het werk van Focco van Eek kwalitatief veel beter is, een veel mooiere website is het geworden. Ook foto’s die je zelf aanlevert  maakt hij scherper of  weet hij beter uit te laten komen.

De samenwerking tijdens het bespreken en aanleveren van de gegevens voor de website verliep soepel en hij was goed bereikbaar. Ook is de website supersnel gemaakt. De heer van Eek laat in zijn werkwijze een combinatie zien van een zeer hoge kwaliteit en snelheid!

Een combinatie in de werkwijze die in deze tijd niet vaak meer voorkomt. Hij is perfectionistisch en een harde werker. Werkelijk een vakman! Ik ben heel dankbaar dat hij de website voor  de praktijk gemaakt heeft.

Psychologiepraktijk Flevoland

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.