Website Bos Psychologie Praktijk Flevoland

 

Proeftoetsonline

Proeftoetsonline is een website voor een vernieuwde leeromgeving kan men naast het maken van toetsen, examens en praktijkcasussen, meer informatie vinden en zijn er studietips te raadplegen.

Speciale componenten:

  • Toetsen en examens applicatie
  • Membership applicatie
  • Webwinkel koppeling moet toetsten
  • Responsive design
  • Contact

 

Wie even de moeite neemt voor het lezen van een aantal reviews ontdekt al snel de overeenkomsten tussen de verschillende ervaringen die op deze pagina worden gedeeld. Kort samengevat komt het erop neer dat men niet alleen zeer tevreden is over de kwaliteit van het geleverde werk door Focco van Eek Photography & Design, maar daarnaast is men minstens zo enthousiast over de prettige samenwerking. De wijze waarop dat door anderen in hun review is verwoord kan ik ronduit bevestigen gezien ik dit tijdens de ontwikkeling van mijn vernieuwde website in alle facetten heb mogen ervaren.

Wat ik er nog aan wil toevoegen is dat de door Focco verrichtte inspanningen niet geheel tot zijn recht kwamen in de prijs die we aanvankelijk hadden afgesproken. En dat nog wél in mijn voordeel! Oorzaak hiervan was dat Focco (een man van afspraken) het niet gepast vond het extra werk, of zélfs maar een fractie daarvan aan mij als opdrachtgever door te berekenen wat doorgaans binnen deze branche toch vrij gebruikelijk is. Waar kom je dat in deze tijd nog tegen? Gezien deze super klantvriendelijke instelling en het fantastische eindresultaat kon ik niet anders dan de prijs-kwaliteitsverhouding  dichter bij elkaar te brengen door Focco een mooie bonus toe te kennen. Ik ben van mening dat je pas echt van een professionele website kunt en mag profiteren als je weet dat jouw vormgever en ontwikkelaar ook daadwerkelijk naar werken en vakmanschap is beloond!

Nogmaals super bedankt Focco!

John Mol

Proeftoetsonline.nl

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.