Laat uw website bouwen

Ontwerp en begeleiding van webdesign

Een website is meer dan alleen een visitekaartje, het is de eerste indruk van uw bedrijf en de mogelijkheden die u kunt aanbieden aan uw bezoekers en klanten. Het is de uitstraling van uw onderneming, de diensten en producten die u wilt verkopen. Een website geeft dan ook deze extra professionaliteit en betrouwbaarheid die u daarvoor nodig heeft.

Daarnaast is fotografie en design voor websites een mooie combinatie, omdat er vaak foto’s en andere afbeeldingen voor een internetsite nodig zijn, zoals voor webwinkels met producten, die u voor de verkoop wilt aanbieden en mooie compositie foto’s, die de website sfeer geven en de verkoop van uw gehele assortiment stimuleren.

Het is een investering, die zich snel terugverdient. 80% van de uitstraling van uw website of producten wordt bepaald door de kwaliteit van de foto’s.

Aandachtspunten voor de bouw

Een mooie website is belangrijk, maar moet ook bij uw bedrijf passen. Stel uzelf eerst de vragen welke doelgroep u wil bereiken of welke markt u wil aanspreken. Een mooie website moet natuurlijk ook vindbaar zijn. Wij verzorgen dat uw website voor SEO-optimalisatie is ingesteld en de basis zoals zoekvriendelijke URL’s, trefwoorden en metateksten zijn ingevoerd. Een complete SEO-analyse en -optimalisatie zijn langlopende trajecten en kunnen in overleg apart worden besproken. Wij hebben contact met diverse partners die hierin gespecialiseerd zijn.

CMS systeem of maatwerk site

Voor de bouw van uw website gebruiken wij voornamelijk Joomla! of  WordPress als basis voor een website voor uw bedrijf, een blog-site, boekingssite of webwinkel. Door de jarenlange ervaring met Joomla! en investeringen in allerlei applicaties en templates kunnen wij een website voor uw maken, die al uw wensen vervult. Door gebruik te maken van Open Source CMS blijft u onafhankelijk en ben u niet gebonden aan technieken en contracten, die een organisatie voor u bepaalt. Maar wilt u graag toch op een andere manier uw website laten ontwikkelen, leg het ons voor. Mogelijk kunnen wij dat ook voor u invullen. Lees meer over CMS als basis voor uw website.

Responsive webdesign

Websitepagina’s moeten zicht tegenwoordig ook aanpassen aan het gebruikte formaat beeldscherm zoals laptops, tablets en natuurlijk telefoons. Zo maken wij altijd gebruik van responsive design templates, waarmee uw website op meerdere apparaten goed en overzichtelijk benaderd kan worden, zonder dat u meerdere websites hoeft te beheren. Wij investeren altijd in flexibele responsive design template, zodat wij en u op de toekomst voorbereid zijn. Zie ook enkele voorbeelden van onze projecten van bestaande klanten of test uw eigen site op mobielvriendelijkheid. Lees meer over responsive design.

Teksten laten corrigeren

Wij hebben relaties met partners, die voor ons teksten kunnen schrijven en redigeren en het maken van logo’s kunnen verzorgen. Wij merken zelf dat het lastig is om eigen teksten te controleren en ja, een foujte is snel gemaakt. Wilt u een nieuwe website van een bestaande website laten maken, laat dan eerst ook uw teksten controleren en afstemmen op de hedendaagse tijd en vormgeving.

Zoekmachine vriendelijke teksten

Zoekmachinevriendelijke teksten (SEO-teksten) zijn in meerdere opzichten belangrijk voor uw website. Allereerst zorgen deze ervoor dat uw website op basis van relevante zoekwoorden door zoekmachines wordt gevonden waardoor u spontane vragen uit de markt krijgt. Wat heeft u immers aan een mooie website als uw bezoekers deze niet kunnen vinden? Professionele SEO-teksten houden bovendien de aandacht van uw bezoekers vast. Goede SEO-teksten schrijven is een specialisme, dat niet uit een boekje valt te leren. Daarom werkt wij samen met de ervaren tekstschrijfster Janneke van Bemmel. www.tekstenredigeren.nl. Janneke is ook ervaren met Joomla waardoor de samenwerking snel en optimaal is.

Joomla en WordPress database zijn georiënteerde websites. Dit heeft als grote voordeel dat ik voor relatief lage investering een professionele website kan leveren, die u zelf eenvoudig kunt onderhouden. Het heeft echter ook een nadeel: de urls (het internetadres in de browserbalk) bevatten vaak nietszeggende codes. Dit staat niet alleen onprofessioneel, het is ook niet goed voor de vindbaarheid door zoekmachines zoals Google, Yahoo of Bing. Het is dan ook belangrijk om voorzieningen te treffen dat deze URLs wel goed zichtbaar worden op het internet.

Meertalige website

Het bouwen van een website in meerdere talen is eigenlijk evenveel werk als het bouwen van een website, alleen zijn er bepaalde basisfuncties zoals templates, beveiliging en back-up al ingesteld. Het is mogelijk om ook google translate het werk te laten doen, maar dat is niet direct zichtbaar en bruikbaar voor zoekmachines. Ook kunnen bepaalde teksten onjuist worden vertaald of klopt de grammatica niet, dat kan niet goed overkomen bij uw bezoekers. Het is mogelijk om uw website in meerdere talen weer te geven en afhankelijk van de omvang, de taal en het aanleveren van de vertalingen wordt daarvoor per taal een extra bedrag gehanteerd. Hiervoor wordt dan de basis gelegd om de website in de extra taal toe te passen. Aanvullend moeten de teksten in de desbetreffende taal worden aangeleverd.

Beveiliging, backup en regulier onderhoud

Ook een standaard Joomla of WordPress website is, net als iedere andere website, overal ter wereld toegankelijk, en dus ook voor kwaadwillende bezoekers en hackers. Daarom komen er regelmatig updates uit voor zowel Joomla als voor WordPress en de geïnstalleerde software componenten. Om het beveiligingsniveau van uw website actueel te houden, moeten ook updates van onderdelen of applicatie regelmatig worden geïnstalleerd. Met het website onderhoudabonnement beschikt uw website altijd over de meest actuele versies van de gebruikte software.

Het belangrijk om regelmatig een back-up van uw site te laten maken. Als er toch iets misgaat, kan uw site worden hersteld naar de status van de laatste back-up.

Met het website onderhoudsabonnement bent u er zeker van dat uw website regelmatig wordt geactualiseerd. Tevens is er altijd een recente back-up beschikbaar zodat wij uw website kunnen herstellen na een eventuele calamiteit. Voorkomen is beter dan genezen!

Ten slotte kunt u uw website extra beveiligen met een soort firewall. Deze legt hier een extra schil omheen zodat u nog  beter beschermd bent tegen aanvallen van buitenaf. Zo ontvangen wij direct een e-mail als iemand op uw website probeert in te breken. Ook kunnen wij op basis van IP-adressen personen, bedrijven of hele landen blokkeren en een actieve scanner activeren.

Van begin tot eind met meer.

Graag verzorgen wij voor u de bouw en begeleiding het regulier onderhoud, de domeinregistratie, webhosting, een logodesign, zoekoptimalisatie en google, mail en natuurlijk ook de fotografie in allerlei vormen zoals bedrijfsfotografie, webfotografie en productfotografie.

Het hele traject van begin tot het eind kan door ons worden begeleid en/of uitgevoerd, zodat u altijd één aanspreekpunt hebt. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via +31 (0)612996014 (graag in de avonduren), via email of via dit formulier.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Werkgebied

Mijn werkgebied is voornamelijk binnen een straal van 100 kilometer, zoals Lelystad, de gehele Noordoostpolder, zoals Emmeloord, Marknesse, Luttelgeest, Ens, Tollebeek, Creil, Bant, Urk, Nagele, Lemmer, Zwolle, Sneek, Lelystad, Switerbant, Almere, Heerenveen, Meppel, Dronten, Kampen, Steenwijk en natuurlijk in overleg altijd verder, wij hebben namelijk ook al internationale opdachten uitgevoerd

 

Voorwaarden

Alle afbeeldingen/foto's, die op deze site worden getoond zijn eigendom van Focco van Eek Photography & Design, deze mogen niet zonder toestemming door andere worden gebruikt of gepubliceerd. Sommige foto's bevatten een digitaal watermerk van Digimarc, die niet met het oog is waar te nemen, maar wel kan worden getraceerd.

All rights reserved, Copyright 2019 © by Focco van Eek

www.foccovaneek.nl

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.